Šporeti

Bosch električni šporet HKN39A121

Bosch električni šporet HKN39A121

HKN 39A121
 • 3D vrući vazduh: savršeni rezultati zahvaljujući optimalnoj
 • Energetska klasa : A
 • Načini grejanja : Bottom heat, Conventional heat, Full width
 • Dimenzije aparata (mm) : 850 x 600 x 600
 • Kontrola preko crvenog LED displeja: jednostavno korišćenje putem funkcija podešavanja vremena.
Akcija

72.190,00 RSD

64.990,00 RSD

Detalji o proizvodu
Bosch šporet HKA090150

Bosch šporet HKA090150

HKA 090150
 • Energetska klasa : A
 • Dimenzije aparata (mm) : 850 x 600 x 600
 • Načini grejanja : Bottom heat, Conventional heat, Full width variable grill, Heißluft sanft, Hot Air, Hot air grilling, Pizza setting
 • Snaga ploče za kuvanje (kW) : 1.8
 • Ugrađen dodatni pribo
Akcija

67.990,00 RSD

60.990,00 RSD

Detalji o proizvodu
Bosch šporet HKN390150

Bosch šporet HKN390150

HKN 390150
 • Energetska klasa : A
 • Dimenzije aparata (mm) : 850 x 600 x 600
 • Ugrađen dodatni pribor : 1 x Pleh, emajl, 1 x Rešetka, 1 x Univerzalna posuda za pečenje
 • Broil Element Wattages cavity 1 (W) : 2800
 • ● Kontrola preko crvenog LED displeja: jednostavno korišćenje putem funkcija podešavanja vremena.
Akcija

77.990,00 RSD

69.990,00 RSD

Detalji o proizvodu


Bosch šporeti

Da li tražite samostojeći šporet za vašu kuhinju? Ovde nađite vašu indukcionu ploču,plinski ili staklokeramički šporet. Kućni aparati Bosch ispunjavaju najveće  standradne.

Kvalitetni, jednostavni za upotrebu i vrhunski dizajnirani. 

Samostojeći električni šporet sa 8 načinom grejanja i staklokeramičkom pločom za kuvanje: sa njim će kuvanje i čišćenje biti još jednostavnije.

Naši samostojeći šporeti: Vi odlučujete gde on kuva.

Pored savršenih rezultata i apsolutne udobnosti, takođe možete uživati u fleksibilnosti koju naši samostojeći šporeti nude. Izaberite mesto koje vam najviše odgovara i samostojeći šporet koji vam se zaista dopada: Bilo da je to električni šporet sa indukcionom pločom ili plinski šporet sa plinskom pločom – odluka je na vama. Jedino što nam još preostaje da uradimo je da vam kažemo da se zabavite dok kuvate. Možete biti sigurni u 100 procentni Bosch kvalitet i bezgranične pohvale svih svojih gostiju.

Šporeti

Kuvanje i priprema omiljenih jela, čiji se mirisi neprekidno šire kuhinjom, pozivajući na zalogaj užitka, nikada lakše, brže ni jednostavnije nije bilo, nego što su to omogućili fenomenalni šporeti. Vreme provedeno u kuhinji često se posvećuje korišćenju različitih uređaja i elemenata bele tehnike. Električni šporeti čine da se iskoriti maksimalna prednost samostojećeg uređaja, uz ravnu ploču ili ringle sa i bez plina, i odličnu ventilatorsku rernu. 
Podešavanje vremena pripreme najlepših ukusa, korišćenje više funkcija kuvanja, prženja ili pečenja istovremeno, uz izbor metoda i načina pripreme jela, samo su neke od praktičnih funkcija koju imaju naši šporeti. Kuvanje nije više samo spremanje obroka, već pravo uživanje uz magično programiranje koje vas oslobađa svake obaveze praćenja stanja u šerpama u kuhinji. 

Električni šporeti za savršeno kuvanje

Spoj tradicije i mode, kao i univerzalnog dizajna i savremenih naprednih funkcija, savršeno su uklopljeni u dobro poznate uređaje, kao što su električni šporeti. Uz standardne dimenzije 85x60x60 centrimetara i inovativne led ekrane i ravne ploče, ovi uređaji su danas nezaobilazni u svakom kuhinjskom prostoru. 
Svaki model sadrži dodatni pribor, kao što su: rešetka, pleh ili univerzalna posuda za pečenje. Kako bi rezultati pečenja bili maksimalni, postoje senzori koji prate nivo vlage, temperature i automatski ih reguliše, što daju odlični Bosch šporeti. Cene su prava sitnica, u poređenju sa velikim brojem mogućnosti, funkcija i podešavanja sistema pečenja, kuvanja ili prženja u svakom trenutku. Rerne imaju mogućnost pečenja 2 ili tri pleha istovremeno, što dodatno skraćuje vreme pripreme, kao i vaše angažovanje u kuhinji.

Besplatna isporuka

Za kupovinu preko 5.000 dinara besplatna isporuka.
Pročitajte više

Do 12 rata bez kamate

Banca Intesa i svetske priznate kreditne kartice.
Pročitajte

Blog

Bosch grejalice koje štede struju
Pročitajte

Loyalty Card

Pravilnik o uslovima korišćenja loyalty card Studio S&M
Pročitajte