ŽURITE? ZABORAVILI STE NEŠTO? Sa Bosch mašinama pranje veša nikad nije bilo lakše i jednostavnije

Sa Bosch mašinama,  pranje veša nikad nije bilo lakše i jednostavnije.  Zavolećete svoju Bosch mašinu za pranje veša ne samo zbog vrhunskog, modernog dizajna i pozdanosti već i zbog toga što pojednostavljuje proces pranja, štedi električnu energiju i još mnogo toga.

Bosch mašine dolaze u različitim serijama od osnovne do vrhunskih mašina iz serije 8.  Razlikuju se po dimenzijama, kapacitetu ili količini veša,  brzini centrifuge i nivou buke – tokom ciklusa pranja i centrifuge. Za koju god Bosch mašinu za pranje veša se odlučite, precizan nemački inženjering vam garantuje kvalitet, pouzdanost i dug vek trajanja.

Želite veliki kapacitet i gotovo suvu odeću za svoju mašinu za pranje veša?

Više vam odgovara srednji kapacitet uz veću energetsku efikasnost centrifuge?

Zaboravili ste nešto?

Pomoću funkcije funkcije dodatnog punjenja, možete lako da dodate zaboravljene stvari tokom ciklusa pranja.* Samo pauzirajte program, otvorite vrata, dodajte ili izvadite odeću. Zatim zatvorite vrata i pritisnite dugme „Start“ (pokretanje).
*Dodatno punjenje nije moguće kada je temperatura sapunice viša od 50 °C ili kada je nivo vode previše visok.

Bojite se da mašina ne “procuri”?

Naše mašine za pranje veša sa sistemom AquaStop poseduju posebno dovodno crevo sa duplim zidom, sigurnosni ventil i korito sa plutajućim prekidačem kako bi sprečile sve vrste štete od izlivanja vode bilo da dođe do problema u dovodnom crevu ili curenja u mašini.

Žurite? Uključite funkciju “Brzo pranje”

Zahvaljujući funkciji SpeedPerfect vreme pranja možete skratiti za 65% bez kompromisa u pogledu rezultata. Ova funkcija funkcioniše u kombinaciji sa većinom programa vaše Bosch mašine za pranje veša, sa svim količinama veša i vrstama tkanina.

Brinete o ekologiji?

Zdravlje ljudi i zaštita životne sredine je i nama veoma važna. Zato Boschove mašine za pranje veša primenjuju zdrava i ekološki prihvatljiva rešenja.

Volite visoko tehnološka rešenja?

Bosch mašine za pranje veša se uklapaju u svaki “pametni” dom

Besplatna isporuka

Za kupovinu preko 5.000 dinara besplatna isporuka.
Pročitajte više

Do 12 rata bez kamate

Banca Intesa i svetske priznate kreditne kartice.
Pročitajte

Blog

Bosch grejalice koje štede struju
Pročitajte

Loyalty Card

Pravilnik o uslovima korišćenja loyalty card Studio S&M
Pročitajte