Živi zdravo #LikeABosch

Svi želimo da vodimo aktivan život i budemo zdravi. Međutim, tempo savremenog života često otežava fokus na naše lično blagostanje. Zbog toga, mi u Boschu, neprekidno razvijamo tehnologiju koja omogućava zdrav život – onu koja vam pomaže da se uravnoteženo hranite tako što omogućava zadržavanje vitamina u hrani, sprečava stvaranje štetnih supstanci tokom kuvanja, ili vam pomaže u održavanju veša, posuđa i kuće higijenski čistim. Otkrijte kako Bosch rešenja za zdrav život mogu da pomognu u poboljšanju vašeg života.

Zadržite vitamine u hrani pomoću kuvanja na pari


Voda je neprijatelj kada je reč o zadržavanju hranljivih sastojaka tokom kuvanja. Zbog toga je kuvanje na pari jedan od najboljih načina za čuvanje hranljivih sastojaka koji se lako uništavaju, poput vitamina C i mnogih vitamina iz grupe B. Budući da povrće i druga hrana tokom kuvanja na pari ne dolazi u dodir sa vodom, zadržava se više vitamina i minerala – kao i pun ukus vaše hrane, bez potrebe za dodavanjem masti ili ulja. Naše parne rerne su prvi izbor za osobe koje vole zdravu ishranu.

Sprečite pojavu štetnih supstanci u prženoj hrani


Odgovarajuća temperatura je ključna za postizanje zdravih i ukusnih prženih jela. Pronalaženjem odgovarajuće temperature prženja za jestivo ulje, pomažemo vam da sprečite stvaranje štetnih supstanci, a da istovremeno postignete ukusne, hrskave rezultate. Zbog toga smo razvili ploče za kuvanje sa funkcijom PerfectFry za automatsku kontrolu i regulaciju optimalne temperature za zagrevanje ulja do tačne temperature za prženje – pre nego što počnete da pržite. Prženje takođe može biti zdravo zahvaljujući pločama za kuvanje sa funkcijom Bosch PerfectFry.

Duže zadržite svežinu hrane pomoću vakuumiranja


Dopunite svoj životni stil novim sistemom za vakuumiranje. Pretvorite lako štapni mikser ili blender u moćan uređaj za vakuumiranje. Koristićete vakuumske posude i kese za višekratnu upotrebu kako biste sačuvali ne samo ukus već i teksturu i hranljive sastojke preostale hrane i svežih sastojaka. Pomozite u smanjenju rasipanja hrane održavajući hranu svežom duže pomoću novih rešenja za zdrav život, poput sous vide kuvanja, ukusnog mariniranja i novog nivoa pripreme obroka.

Higijensko pranje u mašinama za pranje sudova sa funkcijom HygienePlus


Kada u vašoj porodici postoje viši higijenski zahtevi, vaši sudovi moraju biti čistiji nego što je to uobičajeno. Naše Bosch mašine za pranje sudova sa funkcijom HygienePlus povećavaju temperaturu ispiranja kako bi uklonile zaostale mikrobe i bakterije i osigurale higijenski čiste rezultate. Dubinsko pranje za zdravlje vaše porodice i duševni mir.


Higijensko pranje u mašinama za pranje veša sa programom AllergyPlus


Ponekad čisto ipak nije dovoljno čisto. Zato nam je održavanje higijenski čistog veša glavni prioritet i zato smo naše mašine za pranje veša konstruisali sa programom AllergyPlus koji održava temperaturu tokom ciklusa pranja konstantnom. Dodat je još jedan ciklus ispiranja kako bi se osigurao higijenski čist veš, koji posebno efikasno ubija mikrobe i grinje. Rezultat: higijenski rezultati pranja koji ubijaju 99,99% uobičajenih mikroba.*


Higijensko čišćenje 360° zahvaljujući usisivaču Unlimited


Više vam nisu potrebni različiti uređaji za čišćenje različitih delova vešeg doma. Akumulatorski usisivač Unlimited donosi fleksibilnost i dodatni pribor koji su vam potrebni za čišćenje svih vrsta podova poput pločica, parketa ili tepiha, kao i drugih područja, uključujući stolove, ormare, tapacirung, pa čak i plafon. Takođe je savršen za usisavanje automobila. Zahvaljujući sistemu RotationClean, filter u kaseti se može higijenski očistiti, a zahvaljujući membrani filtera PureAir, izduvni vazduh čistiji je od vazduha u prostoriji.**

Besplatna isporuka

Za kupovinu preko 5.000 dinara besplatna isporuka.
Pročitajte više

Do 12 rata bez kamate

Banca Intesa i svetske priznate kreditne kartice.
Pročitajte

Blog

Bosch grejalice koje štede struju
Pročitajte

Loyalty Card

Pravilnik o uslovima korišćenja loyalty card Studio S&M
Pročitajte