ZELMER: Pouzdanost, funkcionalnost i klasičan dizajn

Mali kućni aparati marke Zelmer

Proizvode se više od 60 godina i dostupni su u mnogim evropskim zemljama.


Zelmer je ime koje garantuje trajnost, pouzdanost i funkcionalnost.

Širok asortiman proizvoda ovog brenda se sastoji od aparata za domaćinstvo kao što su mikseri, sokovnici, univerzalni kuhinjski aparati kao i mikrotalasne rerne, kafe aparati i grejači za vodu. Posebno mesto u asortimanu čine usisivači za suvo i mokro usisivanje koji su na mnogim tržištima sinonim za usisivače. Raznovrsan spektar proizvoda dopunjuju i pegle i aparati za ličnu negu kao što su fenovi, aparati za stilizovanje kose i aparati za brijanje.

Pouzdanost, funkcionalnost i klasičan dizajn

To su karakteristike kojima je Zelmer obezbedio sebi dinamičan razvoj i uspešno osvojio međunarodna tržišta malih kućnih aparata. Kupci veruju Zelmerovim proizvodima i visoko ih cene što potvrđuju i brojne nagrade za kvalitet i dizajn.

Za tržište Srbije smo izabrali – usisivače za suvo i mokro usisavanje, sokovnik za hladno ceđenje soka (slow juicer), aparat za kuvanje na pari za zdravu pripremu hrane, aparat za pečenje hleba, aparat za sušenje namirnica za zdravu pripremu sušenog voća i povrća u sopstvenom domu, kuhinjske vage, aparate za pripremu sendviča i još mnogo toga.

Besplatna isporuka

Za kupovinu preko 5.000 dinara besplatna isporuka.
Pročitajte više

Do 12 rata bez kamate

Banca Intesa i svetske priznate kreditne kartice.
Pročitajte

Blog

Bosch grejalice koje štede struju
Pročitajte

Loyalty Card

Pravilnik o uslovima korišćenja loyalty card Studio S&M
Pročitajte