Zbog čega je pranje sudova u mašini bolje?

100 dana probe U period 27.4. – 31.8.2020. svim kupcima Bosch sudomašina obezbeđujemo 100 dana probnog perioda. 

Situacija nakon pripreme obilnih obroka – pranje gomila šerpi, tiganja i tanjira koji stoje u sudoperi – nešto je čega se najveći broj ljudi pribojava. Ukoliko to nije dovoljno dobar razlog, evo još nekoliko razloga zbog kojih vredi da uložite u mašinu za pranje sudova za svoje domaćinstvo.  

Pranje sudova u mašini u poređenju sa ručnim pranjem sudova? Bosch mašine za pranje sudova mogu da uštede do 8,500 litara vode godišnje. Upotrebom mašine za pranje sudova štedite vodu. Da li se pitate kolika je potrošnja vode prilikom pranja sudova u mašini? Hajde da pogledamo koliko vode biste potrošili za ručno pranje, a koliko prilikom pranja iste količine sudova u Bosch mašini za pranje sudova. Iznenađujuće, naše mašine za pranje sudova zapravo koriste oko 40 litara vode. To znači da biste uštedeli do 30,5 litara** vode po ciklusu ispiranja u poređenju sa pranjem sudova tekućom vodom – ukoliko saberete taj iznos, dobijate uštedu od 8,500 litara*** vode godišnje. 

Kao i energiju. Ukoliko ručno perete sudove, potrebno vam je oko 2,60 kWh struje po ciklusu pranja, dok mašina za pranje sudova troši samo 0,73 kWh**** struje po ciklusu pranja i tako štedi do 1,87 kWh**** struje.


 Pored toga što tako štedite novac, takođe čuvate i životnu sredinu. Zahvaljujući Bosch mašinama za pranje sudova potrošićete manje struje nego prilikom ručnog pranja sudova i uštedećete novac.

Pranje sudova u mašini u poređenju sa ručnim pranjem sudova u pogledu higijene? Mašine za pranje sudova pobeđuju zbog pružanja higijenski čistih rezultata. Kako da prilikom pranja sudova postignete higijenski čiste rezultate Stari sunđeri predstavljaju plodno tlo za razvoj bakterija E.coli i Salmonella. Za razliku od ručnog pranja sudova, mašina za pranje sudova ubija mikrobe vrućom vodom. Pored toga, u sudoperi se u proseku može naći 100 miliona bakterija po cm2. Pomoću Bosch mašine za pranje sudova obezbedićete maksimalnu higijenu.  

Imate malo prostora? Mi imamo odgovor. 

Ukoliko ste ograničeni prostorom ili jednostavno ne morate da perete sudove toliko često, naše male mašine za pranje sudova mogu da budu pravo rešenje za vas: samostojeće mašine za pranje sudova širine 45 cm, ugradne mašine za pranje sudova širine 45 cm ili čak stone mašine za pranje sudova – nema sumnje da ćete pronaći savršeno rešenje za vaš prostor. Bez obzira na veličinu kuhinje, imamo rešenje koje odgovara vašim zahtevima. Idi na samostojeće mašine za pranje sudova širine 45 cm Idi na ugradne mašine za pranje sudova širine 45 cm Idi na kompaktne stone mašine za pranje sudova Pitate se koja je mašina za pranje sudova prava za vas? Izaberite neku od ugradnih mašina za pranje sudova širine 45 cm ili 60 cm ili neku od samostojećih mašina za pranje sudova širine 45 cm ili 60 cm, kao i neku od mašina koje su dostupne u mnogo različitih veličina.

Bosch mašine za pranje sudova sa velikim izborom programa za svačije potrebe. Kako da prilikom pranja sudova uklonite svaku fleku. 


Od intenzivnih programa koji su idealni za pranje šerpi i tiganja, do programa za pranje čaša na 40 °C koji izuzetno pažljivo pere osetljive čaše i suši ih savršeno svaki put – naše Bosch mašine za pranje sudova opremljene su programima za svačije potrebe. Štede do 210 sati godišnje.***** Za stavljanje sudova u mašinu i njihovo vađenje potrebno je 15 minuta. Kada ručno perete istu količinu sudova, potrebno vam je oko 60 minuta. To predstavlja uštedu od 45 minuta po jednom pranju – što znači 210 sati slobodnog vremena! Bosch mašine za pranje sudova sa velikim izborom programa za svačije potrebe. Kako da perete sudove tiho, čak i noću. 

 Perite sudove uz pomoć naših tihih mašina za pranje sudova. Neverovatno tihe. Kuhinja nije samo prostorija u kojoj se kuva. To je mesto gde se sastajemo. Mesto gde osećamo da smo kod kuće. Tu često čitamo, radimo, slušamo muziku, igramo se sa decom ili večeramo sa gostima. Zbog toga smo napravili mašine za pranje sudova koje su posebno tihe prilikom rada. Naš ekstra tihi program na 50 °C pruža najtiše moguće pranje. To će vam posebno značiti ukoliko je vaša kuhinja povezana sa dnevnom sobom ili ukoliko sudove perete noću.

Besplatna isporuka

Za kupovinu preko 5.000 dinara besplatna isporuka.
Pročitajte više

Do 12 rata bez kamate

Banca Intesa i svetske priznate kreditne kartice.
Pročitajte

Blog

Bosch grejalice koje štede struju
Pročitajte

Loyalty Card

Pravilnik o uslovima korišćenja loyalty card Studio S&M
Pročitajte