Zašto je aspirator neophodan deo vaše kuhinje

Ako spadate u onu malobrojniju grupu domaćica koje poklapaju posuđe prilikom pripremanja hrane, sasvim sigurno će te uštedeti električnu energiju. Ipak, ova korisna navika vas neće spasiti od isparavanja, koje neminovno vodi do stvaranja vlage. Ovaj tihi neprijatelj svakog domaćinstva pravi štetu na nameštaju koju je jako teško sanirati, a pre svega ima štetan uticaj na zdravlje. Koliko kod da se trudite da provetravate prostor to, jednostavno nije dovoljno. Zato, ako već niste,  nabavili saveznika u borbi protiv vlage, vreme je da razmislite o kupovini aspiratora koji odgovara vašim potrebama.


Osim što vodi računa o vašem zdravlju i čuva nameštaj od vlage aspirator štiti kosu i gaderobu od neprijatnih mirisa koji su dobri samo u kuhinji.

Zidni aspiratori

Zidni aspiratori se obično montiraju iznad ploče za kuvanje, na zid između visećih elemenata. Ovaj tip aspiratora se lepo uklapa u liniju vaših kuhinjskih elemenata dok obezbeđuje efikasnu ventilaciju koju ćete jedva videti – ali ćete primetiti neverovatan efekat.

Ugradni aspiratori

Aspiratori sa ravnim panelima ugrađuju se u viseći element. Da biste rukovali njima, ravan deo se izvlači, čime se povećava površina za odvod vazduha. Kod mnogih aspiratora ovog tipa, ravan prednji deo može čak da se uskladi sa vašim kuhinjskim elementima. Tako da će ovaj aspirator biti skoro nevidljiv u vašoj kuhinji.Besplatna isporuka

Za kupovinu preko 5.000 dinara besplatna isporuka.
Pročitajte više

Do 12 rata bez kamate

Banca Intesa i svetske priznate kreditne kartice.
Pročitajte

Blog

Bosch grejalice koje štede struju
Pročitajte

Loyalty Card

Pravilnik o uslovima korišćenja loyalty card Studio S&M
Pročitajte