Studio SM

Ugradne ploče

Ugradne ploče

Bosch ugradne ploče sa kojim se lakše i sigurnije kuva.


Bilo da odaberete flexindukcionu, staklokeramičku, gasnu ili indukcionu, sa Bosch pločama  uvek ćete imati jednostavno upravljanje i tehnologuju sa kojom se lako i sugurno kuva.

Zbog toga što već imate pune ruke posla kada kuvate, mi smo dodali mnoštvo praktičnih funkcija tako da ne morate da mrdnete ni prstom više nego što je potrebno.

Indukcione ploče

Indukcione ploče ne mogu da čine čuda. Ali mogu da uštede mnogo vremena u poređenju sa običnim pločama za kuvanje. Na primer, 2 litra vode mogu da proključaju dva puta brže na indukcionoj ploči nego na keramičkoj ploči. Možete brže da servirate večeru i samim tim da uštedite vreme i energiju. Ostavljajući vam više vremena za sopstveno uživanje.

Vatra i dan-danas fascinira naše inženjere, kao što je fascinirala i milionima godina unazad kada ju je čovek po prvi put ukrotio. Zbog toga se sve vrti oko nje - i pitanja kako naši inženjeri mogu da je još više poboljšaju za vas.

Staklokeramičkeploče

Sa staklokeramičkim pločama, toplota se proizvodi unutar ploče uz pomoć električnih elemenata za zagrevanje. Pločom se direktno upravlja pomoću TouchControl upravljačkog panela na vašem aparatu - na taj način vi uvek održavate savršenu kontrolu.


Naše pojedinačne i zasebne ploče omogućavaju širok izbor funkcija koje će vam pomoći da kuvate ili pržite hranu baš onako kako treba. Na primer, FryingSensor Plus drži na oku vaš biftek dok vi birate odgovarajuće vino. Zona velike brzine (HighSpeed) na vašoj ploči ne samo da ubrzava ključanje za 20 % već i olakšava suvo prženje hrane
Prijavite se za najnovije vesti:
Posetite Studiosm.rs na portalu ShopMania

© 2015 Studio SM. Sva prava zadržana. Web Facrory Salata Recepti