Tri Bosch mašine za sušenje veša koje morate pogledati

Bosch mašine za sušenje veša.


Hladno vreme otežava sušenje veša pa razmišljate o kupovini mašine za sušenje. Ipak, ne možete da se ne zapitate da li je u vreme ekonomske krize i svakodnevnih poskupljenja neopohodno da izdvojite novac i za to. Mi vam donosimo spisak razloga koji će vam pomoći da shvatite koliko vam Bosch mašina za sušenje veša može olakšati život. 

Osim što ćete imati suv veš onda kada vi to poželite, rešićete se najveće noćne more-peglanja. Naime, nove generacije Bosch mašina za sušenje veša obogaćene su TwinAir sistem i AntiCrease tehnologijom koje veš rastresaju i čine da je manje izgužvan. 

Svakom od nas se barem jednom dogodilo da opere veš na ne odgovarajućem program, o peglanju da ne govorimo. Ipak, Bosch mašine za sušenje veša imaju program koji se se prilagođava tipu tkanine. 

Donosimo vam tri Bosch mašine koje ispunjavaju najviše kriterijume. 

Bosch mašina za sušenje veša WTH 85200BY 


Snaga / potrošnja Ocena kapaciteta za standardni program za pamuk pri maksimalnom punjenju: 8 kg Tip mašine za sušenje: kondenzacijska Energetska klasa: A++ Potrošnja energije 236.0 kWh, na 160 okretaja sušenja za standardni program za pamuk pri maksimalnom i delimičnom punjenju i režim smanjene potrošnje. Stvarna potrošnja energije po okretaju zavisiće od toga kako se aparat koristi Potrošnja energije kod standardnog programa za pamuk pri maksimalnom punjenju 1.9 kWh i potrošnja energije kod standardnog programa za pamuk pri punjenju do pola 1.12 kWh Ponderisana potrošnja energije isključen / uključen: 0.1 W / 0.5 W Trajanje režima uključeno: 0 min 

Bosch mašina za sušenje veša WTB 84200BY 


  Kondenzacijska mašina za sušenja veša Potrošnja energije Energetska klasa: B Potrošnja energije 501.0 kWh, na 160 okretaja sušenja za standardni program za pamuk pri maksimalnom i delimičnom punjenju i režim smanjene potrošnje. Stvarna potrošnja energije po okretaju zavisiće od toga kako se aparat koristi Vreme programa sušenja za pamučni veš pri maksimalnom i delimičnom punjenju: 87 min Potrošnja energije kod standardnog programa za pamuk pri maksimalnom punjenju 4.08 kWh i potrošnja energije kod standardnog programa za pamuk pri punjenju do pola 2.33 kWh 

Bosch mašina za sušenje veša WTW 84162 


Kondenzacijska mašina za sušenje veša Potrošnja električne energije klasa A++ Obogaćena je ActiveAir tehnologija Pun kapacitet bubnja mašina osuši za 139 minuta Potrošnja energije 212.0 kWh, na 160 okretaja sušenja za standardni program za pamuk pri maksimalnom i delimičnom punjenju i režim smanjene potrošnje. Stvarna potrošnja energije po okretaju zavisiće od toga kako se aparat koristi Kod standardnog programa za pamuk kada je kapacitet mašine pun potrošnja električne energije je 1.65 kWh a kada je kpacitet do pola na punjen 0.97 kWh Ponderisana potrošnja energije isključen / uključen: 0.1 W / 1 W Vreme programa opterećenja standardnog program za pamuk pri maksimalnom i delimičnom punjenju: 139 min Vreme za standardni program za pamuk pri maksimalnom punjenju: 178 min; vreme za standardni program za pamuk pri delimičnom punjenju: 110 min Kupujte na popustu. 

Trenutno je u Studiju SM u toku novogodišnje sniženje cena mašina. Više na linku: Mašine za sušenje veša

Besplatna isporuka

Za kupovinu preko 5.000 dinara besplatna isporuka.
Pročitajte više

Do 12 rata bez kamate

Banca Intesa i svetske priznate kreditne kartice.
Pročitajte

Blog

Bosch grejalice koje štede struju
Pročitajte

Loyalty Card

Pravilnik o uslovima korišćenja loyalty card Studio S&M
Pročitajte