PerfectDry mašina za pranje sudova

Mnoge mašine za pranje sudova mogu da peru plastiku. Ova može i da je osuši.

Bez obzira na to da li su u pitanju posude za ručak, tanjiri ili flašice za bebe – plastični sudovi često su najprikladniji izbor u našem svakodnevnom životu. Međutim, koliko god da su korisni, njihovo pranje u mašini za pranje sudova često znači više posla: u većini slučajeva, sudovi su još uvek mokri i morate ih ručno osušiti. Zahvaljujući PerfectDry mašini za pranje sudova zasnovanoj na zeolitu, možete odmah smestiti plastične sudove u kuhinjski element čim mašina za pranje sudova završi sa radom. Bez potrebe za njihovim prethodnim ručnim sušenjem.

Tehnologija PerfectDry zasnovana na Zeolithu. Za savršene rezultate sušenja, čak i na plastičnim sudovima.

Naša mašina za pranje sudova sa tehnologijom PerfectDry savršeno suši vaše sudove ujednačenim, snažnim ali ipak blagim 3D protokom vazduha. Bosch mašine za pranje sudova sa tehnologijom PerfectDry koja je zasnovana na Zeolithu uvlače vlažnost i pretvaraju je u topao vazduh. Pored toga, opcija ExtraDry po potrebi povećava jačinu sušenja. Tako će vaši sudovi, a sada čak i plastični sudovi – biti i savršeno čisti i savršeno suvi. Tehnologija PerfectDry zasnovana na zeolitu pružaće savršene rezultate pranja tokom celog radnog veka vaše Bosch mašine za pranje sudova.
 

Sveden dizajn. Savršeno jednostavna upotreba.

TFT displej Bosch mašina za pranje sudova omogućava intuitivan izbor programa iz jednostavnog menija sa prikazom u realnom vremenu i na prvi pogled pruža informacije o statusu. Osim toga TFT displej pruža i korisne informacije o uštedi vode i energije. Na njemu su prikazani i nivoi soli i pomoćnog sredstva za ispiranje. 

Neverovatno tihe.

Kuhinja nije samo prostorija u kojoj se kuva. To je životni prostor u kome se osećate kao kod kuće, prostor u kome radite, spavate, čitate, slušate muziku ili se igrate sa svojom decom. Zbog toga su Bosch mašine za pranje sudova posebno tihe prilikom rada. Za savršeno mirnu atmosferu, posebno tih program Silence omogućava da mašina za pranje sudova radi najtiše moguće. To je posebno važno kada se kuhinja i dnevna soba nalaze u istoj prostoriji.

Naše mašine za pranje sudova štite sve vrste čaša.

Čaše se koriste svakodnevno – najlakše ih je oprati i osušiti u mašini za pranje sudova jer treba da izgledaju kao nove i ostanu cele što je duže moguće. Naše mašine za pranje sudova posebno brinu o vašem dragocenom staklenom posuđu. Program Glass 40 °C nežno pere nežne čaše uz savršene rezultate sušenja. Dodatna GlassSecure polica koja se može čvrsto postaviti u donju korpu donosi sjajne rezultate i dodatnu sigurnost za čaše za vino – jednostavno držeći sve vrste sudova sa dugim drškama u stabilnom položaju u kome se ne mogu ogrebati. Zaštita stakla pruža i dugotrajnu zaštitu sjaja: Bosch omogućava uravnoteženo mešanje tvrde i meke vode pomoću ventila. Sjaj se zadržava i nakon brojnih ciklusa pranja.

Besplatna isporuka

Za kupovinu preko 5.000 dinara besplatna isporuka.
Pročitajte više

Do 12 rata bez kamate

Banca Intesa i svetske priznate kreditne kartice.
Pročitajte

Blog

Bosch grejalice koje štede struju
Pročitajte

Loyalty Card

Pravilnik o uslovima korišćenja loyalty card Studio S&M
Pročitajte