Opšti uslovi kupovine

Osnovni podaci o firmi 

Pun naziv pravnog subjekta: Studio S i M d.o.o, Beograd

Poštanska adresa: Kraljice Natalije 68, 11000 Beograd

Delatnost i šifra delatnosti: 4690 -Nespecijalizovana trgovina na veliko 

Matični broj: 06051545

Poreski broj (PIB):  100266664

Web adresa: www.studiosm.rs

Kontakt telefon: 011/3614-436

Kontakt e-mail: prodaja@studiosm.rs

Tačan opis ponuđenih roba i/ili usluga 

Prodaja Bosch bele tehnike

Izjava o konverziji 

Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima. Iznos za koji će Vaš račun biti zadužen se dobija konverzijom Vaše valute u dinar prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše kartice isti iznos se konvertuje u Vašu lokalnu valutu prema kursu koji primenjuju operatori kreditnih kartica. Zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do male razlike u ceni koja je naplaćena od cene koja je iskazana na našem sajtu

Kontakt podaci – korisnički servis 

Telefon

011/3614-436

011/2657-133

E-mail

prodaja@studiosm.rs

Kontakt centar Bosch +381(0) 35 37 008

Dostava robe i eventualna ograničenja 

Za kupovinu preko 5.000 dinara besplatna isporuka za celu Srbiju preko City Express-a. 

Tokom trajanja akcije Bosch dani isporuka je besplatna isključivo za teritoriju Beograda, za ostatak Srbije dostava se naplaćuje prema zvaničnom cenovniku „City Express-a” i  „Bosch home delivery”

Politika reklamacija 

Pravo na odustanak od ugovora

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana, bez navođenja razloga i dodatnih troškova, osim direktnih troškova vraćanja robe.

Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora izjavom koju može dati na Obrascu za odustanak od ugovora.

Izjava o odustanku od ugovora smatra se blagovremenom ukoliko je poslata na našu adresu (Kraljice Natalije 68, 11000 Beograd, 11000 Beograd) ili našu email adresu (prodaja@studiosm.rs) u roku od 14 dana od dana kada je kupac primio porudžbinu. Mi ćemo vas o prijemu Obrasca za odustanak koji ste poslali poštom ili elektronskim putem, obavestiti odmah i bez odlaganja poštom ili putem emaila.

Potrošač je dužan da vrati robu, bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao Obrazac za odustanak, na našu adresu.

Potrošač snosi troškove vraćanja robe.

Potrošač je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan.

Potrošač nema pravo da odustane od ugovora u slučaju isporuke robe proizvedene prema posebnim zahtevima potrošača ili jasno personalizovane.

Studio S i M  će vam bez odlaganja izvršiti povrat uplate, s tim da će se od iznosa odbiti troškovi isporuke, ako nisu prethodno bili uračunati, Povrat uplate će se uraditi najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo primili popunjen Obrazac za odustanak od ugovora, kao i robu koja se vraća.

Povrat novca će se izvršiti na tekući račun potrošača ili na neki drugi tekući račun koji potrošač odredi i pošalje na našu email adresu ili putem pošte. Uplata se vrši na tekući račun, bez obzira što je potrošač platio gotovinski kuriru prilikom preuzimanja, jer nismo u mogućnosti da na bilo koji drugi način izvršimo povraćaj novca.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Studio S i M je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

"Studio S i M"  ima pravo da ne izvrši povraćaj sredstava dok ne dobije robu koja se vraća ili dok ne dobije dokaz od kupca da je roba poslata.

Protekom roka od 14 dana prestaje pravo potrošača na odustanak od ugovora.

Izjava o zaštiti privatnosti

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. 

Zaštita poverljivih podataka o transakciji 

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Besplatna isporuka

Za kupovinu preko 5.000 dinara besplatna isporuka.
Pročitajte više

Do 12 rata bez kamate

Banca Intesa i svetske priznate kreditne kartice.
Pročitajte

Blog

Bosch grejalice koje štede struju
Pročitajte

Loyalty Card

Pravilnik o uslovima korišćenja loyalty card Studio S&M
Pročitajte