LUKSUZ ILI POTREBA: Šta sve možete sa Bosch mašinom za mlevenja mesa

Bosch mašine za mlevenje mesa


Većina ljudi izbegava da kupuje mašine za mlevenja mesa, jer se boji da će skupljati prašinu na nekoj polici u kuhinji. Ako i vi pripadate ovoj grupi, razmislite dobro! Koliko puta ste došli iz kupovine razočarani misleći da vas je prodavac "zakinuo" u gramaži ili vam prodao meso koje nije baš najsjajnijeg kvaliteta - sa Bosch mašinom za mlevenje mesa nećete imati takvih briga.

Važno je da znate u mašini za mlevenja mesa možete da meljete i mnoge druge namirnice, kao što su različite vrste voća i povrća.

Dodatni pribor za mašine za mlevenje mesa


Moćan nastavak za mlevenje mesa za brzu i pouzdanu svakodnevnu obradu, sa više od 20 funkcija - savršen rezultat za svaku priliku.

Bosch samostojeće mesoreznice

">Sa Bosch samostojećim mesoreznicama, čak i veće količine hrane se mogu brzo i jednostavno obraditi. Mesoreznica je savršena sa pravljenje terina (terrine) od mesa i povrća, mesa za kobasice i mešavina od mlevenog mesa. Zahvaljujući širokom opsegu funkcija i velikom izboru dodatnog pribora, poput priključka za rendanje ili priključka za oblikovanje biskvita, vi možete da koristite Bosch mesoreznicu za raznovrsnu upotrebu.

Besplatna isporuka

Za kupovinu preko 5.000 dinara besplatna isporuka.
Pročitajte više

Do 12 rata bez kamate

Banca Intesa i svetske priznate kreditne kartice.
Pročitajte

Blog

Bosch grejalice koje štede struju
Pročitajte

Loyalty Card

Pravilnik o uslovima korišćenja loyalty card Studio S&M
Pročitajte