Studio SM

Kuhinjski aparati

Kuhinjski aparati

Tehnologija kompanije Bosch

Kombinujemo najbolje kako bi vam obezbedili zabavu tokom pripremanja hrane i kako bi vi ostvarili savršene rezultate: odličan dizajn, sofisticirana tehnologija i decenije iskustva. Sa Bosch kuhinjskim aparatima možete uspešno da spremate sve, od finih soseva, preko ukusnih deserata do sveže ceđenog soka u treptaj oka.


Bosch kuhinjski aparati

Bilo da vam je potrebna kompaktna pomoć za manje količine ili veoma moćan učinak za veće količine hrane - Bosch kuhinjski aparati imaju jednu stvar zajedničku: potpomognuti su sa preko 60 godina iskustva u razvoju. Ovo se može videti u inovativnoj tehnologiji, jednostavnom radu i postojanosti naših aparata.  I zbog toga Bosch kuhinjski aparati uvek pružaju savršene rezultate u svakodnevnom pripremanju vaše hrane.

Veliki izbor dodatnog pribora


Ukusne smese za torte, kremasta supa, domaća testenina ili sitno seckano povrće za azijsku kuhinju - nikakav problem. Veliki izbor dodatnog pribora za naše kuhinjske aparate će se nositi sa svime kada se radi o mešanju, gnječenju i mućenju.

Mali i savršeno dizajnirani: kompaktni kuhinjski aparati.

Čak i u najmanjim kuhinjama ima prostora za Bosch kompaktne kuhinjske aparate. Zahvaljujući praktičnoj fioci i dodaci za aparat su uvek na dohvat ruke.

Bosch štapni mikseri


Zahvaljujući njihovim naročito oštrim sečivima i veoma jakom motoru, Bosch štapni mikseri brzo spremaju bilo šta. Sa njihovim ergonomskim dizajnom, vi ćete imati svo mešanje i mućenje pod kontrolom.

Bosch ručni mikseri
Zato što su tako dobro izbalansirani, naši ručni mikseri su lagani za držanje i mogu brzo i sa lakoćom da obrade bilo koje sastojke. Ergonomska ručka savršeno leži u vašoj ruci, tako da će smese za torte biti lagane i vazdušaste a vaša ruka će biti opuštena.

 Bosch blenderi
Želite koktel, ukusnu supu ili svež gusti napitak? Sa Bosch blenderom možete da napravite sve ovo jednim pritiskom na dugme. Sa svojim snažnim motorom, njegovim preciznim sečivima od nerđajućeg čelika i zapreminom do 1,75 litara, on praktično odrađuje svo mešanje za vas.

Bosch univerzalne rezalice

Sa veoma oštrim nazubljenim sečivom od nerđajućeg čelika, one režu veoma precizno. A sa neograničeno promenljivim podešavanjem širine rezanja, sve do 17 mm, vi sami odlučujete koliko sitno želite sve da izrežete.

Mali sastojci, sjajni rezultati

Zapravo, sam naziv Bosch univerzalnih seckalica govori sve - seku bilo koje sastojke po vašoj želji brzo i jednostavno. Pored toga, naši praktični kuhinjski aparati su takođe neverovatno laki za čišćenje, zbog svog dodatnog pribora koji je bezbedno prati u mašini za pranje sudova.

Bosch sokovnici.

Sada možete mnogo efikasnije da pripremate sokove od svežeg voća i povrća. Naročito snažni motori i fino mikro sito garantuju vam uživanje sve do poslednje kapi.

Profesionalna snaga, Bosch kvalitet. Samostojeće mesoreznice.

Sa Bosch samostojećim mesoreznicama, čak i veće količine hrane se mogu brzo i jednostavno obraditi. Mesoreznica je savršena sa pravljenje terina (terrine) od mesa i povrća, mesa za kobasice i mešavina od mlevenog mesa. Zahvaljujući širokom opsegu funkcija i velikom izboru dodatnog pribora, poput priključka za rendanje ili priključka za oblikovanje biskvita, vi možete da koristite Bosch mesoreznicu za raznovrsnu upotrebu.
Prijavite se za najnovije vesti:
Posetite Studiosm.rs na portalu ShopMania

© 2015 Studio SM. Sva prava zadržana. Web Facrory Salata Recepti