Studio SM

Kućni aparati

Kućni aparati

Bosch kućni aparati

Tajna kvaliteta aparata Bosch je u testu izdržljivosti koji mora da prođe svaki novi model pre plasmana na tržište.
Bosch pegle  poseduju palladium-glissee ploču za peglanje sa parnim kanalima i tri zone peglanja.

Sada možete da se izborite sa naborima na snažan, siguran i jednostavan način.

Bosch želi da vam učini peglanje što je prijatnije moguće. Zbog toga svaki Bosch aparat za peglanje ne uključuje samo visokokvalitetne materijale već i mnoštvo tehničkih inovacija, kako bi olakšao vaše kućne poslove. I oni uvek ostvaruju sjajne rezulate po pitanju održavanja odeće, jednostavnosti upotrebe i sigurnosti. Otkrijte Bosch kvalitet koji je 100% pouzdan.

Bosch parna stanica


Ukoliko često imate veću količinu veša za peglanje kod kuće, isplati se investirati u parnu stanicu. Snažan mlaz pare proizvodi prvoklasne rezultate peglanja bez obzira na postojanost nabora, i u isto vreme smanjuje utrošeno vreme i energiju. Pored toga,
Bosch parne stanice imaju veliki rezervoar za vodu koji je naročito lako napuniti.


Bosch nega koseAsortiman
Bosch aparata za negu kose sada omogućava još lakše negovanje svake od njih i to na najbolji mogući način. Bilo da želite da sušite, oblikujete ili fiksirate vašu frizuru - naši proizvodi uvek ostvaruju najbolji rezultat i garantuju savršenu negu i zaštitu tokom oblikovanja.

Bosch fenovi za kosu


Ne samo da će naši fenovi veoma nežno osušiti vašu kosu, već će vam pomoći i da kreirate, oblikujete i fiksirate vašu frizuru tačno onako kako želite.

Bosch aparati za ravnanje kose
Bilo da želite da držite vaše nestašne lokne pod kontrolom ili jednostavno želite novi izgled: Sa Bosch aparatom za ravnanje kose, vi u trenutku kreirate frizuru koju želite. Izdržljive ploče obezbeđuju i ravnomernu raspodelu toplote, koja štiti kosu i štedi vreme prilikom oblikovanja.

Čišćenje poda
Bosch nudi odgovarajuće rešenje za svaki izazov pri održavanju podova - uz konstantno visok kvalitet. Naši usisivači odgovaraju specifičnim potrebama vašeg domaćinstva: nežni prema osetljivim drvenim podovima, grubi prema životinjskim dlakama, jednostavni za rukovanje i sa potrošnjom energije koja služi za primer. A najbolje od svega je što vi možete da odaberete onaj koji vam najviše odgovara.

 

Prijavite se za najnovije vesti:
Posetite Studiosm.rs na portalu ShopMania

© 2015 Studio SM. Sva prava zadržana. Web Facrory Salata Recepti