Kako najjednostavnije da očistite Bosch rernu

Čišćenje kuhinjske rerne je jedan od najgorih poslova za svaku domaćicu. Često ne pomažu nikakava hemijska sredstva, a posao je posebno težak ako rernu niste čistili već neko vreme.

Neke domaćice se "kunu" da je najefikasniji način da očistite rernu prirodan, bez kupovine sredstava za čišćenje, uz sodu bikarbonu, sirće i limuntus. Ipak, mi nudimo bolje rešenje:

Bosch samočisteće rerne sa pirolizom

Ako se rerna čisti pirolitički to znači da se ona zagreva do oko 500 stepeni (zavisno od modela),  i na taj način se oslobađa od zapečenih ostataka hrane i masti.  U zavisnosti koliko je rerna prljava birate ciklus: ima kraćih i dužih, između kojih možete da Svi ostaci se pretvaraju u prah, koji se na kraju jednostavno pokupi krpom.
Bilo da ste ljubitelji modernog ili klasičnog dizajna Bosch ugradne rerne zadovoljiće vaše potrebe. Prednost je i što rernu možete iznajmiti nezavisno od ploče za kuvanje u visini koja vama odgovara.Na taj način nećete naprezati leđa kada stavljate i vadite namirnice iz rerne.

Bosch rerne  merimo  po još mnogo kriterijuma, osim savršenih rezultata pečenja. Pravimo ih od najstabilnijih materijala i testiramo njihovu postojanost u beskonačnim stres testovima.

Naše kombinovane ugradne rerne pružaju vam pun opseg funkcija koje će ispuniti kriterijume i najzahtevnijih gurmana.

Ugradna rerna - Piroliza BOP637E11X
Nezavisna ugradna rerna
Potrošnja energije: A-10%
Multifunkcionalna 3D Plus rerna (6 načina grejanja: Gornje/donje grejanje, Donje grejanje, Kruženje vrućeg vazduha 3D plus, Vrući vazduh Eco Ventilatorski infra Roštilj, Varijabilni Roštilj velike površine)

Besplatna isporuka

Za kupovinu preko 5.000 dinara besplatna isporuka.
Pročitajte više

Do 12 rata bez kamate

Banca Intesa i svetske priznate kreditne kartice.
Pročitajte

Blog

Bosch grejalice koje štede struju
Pročitajte

Loyalty Card

Pravilnik o uslovima korišćenja loyalty card Studio S&M
Pročitajte