Hranite se zdravo i na poslu

Pregršt obaveza, trčanje sa posla na druge obaveze koje smo prinuđeni da završimo tokom dana ostavlja nam malo vremena koje možemo da posvetimo sebi. U toj žurbi, po pravilu najmanje paženje posvećujemo ishrani, pa za obrok kupimo ono što nam prvo padne pod ruku ( pekara je najčešće rešenje).

Bosch blenderi

Bosch blenderi su najbolji prijatelji zdravog života. Osim što si vrhunski dizajnirani Bosch blenderi su savršeno funkcionalni. U njima možete pripremati ukusne domaće supe, ali i zdrave napitke i šejkove. 

 

2Go boca

Bosch je otišao korak dalje pa je osmilio način kako da svoju zdravu hranu ponesete sa sobom zahvaljujući zgodnoj 2Go boci izrađenoj od visokokvalitetnog Tritana.

 

Otporan na visoke temperature 

ThermoSafe staklo tropi visoke temperature, pa možete naizmenično praviti od ledenih šejkova do toplih potaža. Blender ima dve brzine.

Gusti napitak od svežeg voća i đumbira

Dobro operite matovilac. Isecite krušku, bananu i marakuju na četvrtine i dodajte ih. Oljuštite svež đumbir, dodajte ga i mutite dok ne dobijete kremastu smesu. Ne samo da je ovaj napitak ukusan, već je i veoma zdrav.

Spisak sastojaka:
2 šake matovilca
1 zrela kruška
1 zrela banana
1 marakuja
1 svež đumbir širine prsta

Malo soka ili, što je još zdravije: vode.

Besplatna isporuka

Za kupovinu preko 5.000 dinara besplatna isporuka.
Pročitajte više

Do 12 rata bez kamate

Banca Intesa i svetske priznate kreditne kartice.
Pročitajte

Blog

Bosch grejalice koje štede struju
Pročitajte

Loyalty Card

Pravilnik o uslovima korišćenja loyalty card Studio S&M
Pročitajte