Frizura koja je apsolutni trend

Poslednjih godina trendovi su se samo smenjivali, pa nije lako ispratiti koja frizura je u modi. Da nam olakšaju posao bjuti eksperti su istakli koje frizure nikako ne bismo smeli da nosimo 2017. godine. U pitanju su napadne boje i preduge ekstenzije za kosu. Dakle, ponovo je na ceni prirodan izgled, a lokne su apsolutni hit sezone!  Sada kad smo saznali šta je vodeći trend ne preostaje nam ništa drugo nego da vidimo kako možemo da dođemo do željene frizure.

Bosch pegla za kosu će vam pomoći da budete  u trendu

Sigurno mislite da vam je za dobru frizuru neophodan frizer ali to je samo delimično tačno. Bosch pegla za kosu učiniće da imate savršene lokne za samo deset minuta.


Sa Bosch aparatom za ravnanje kose, vi u trenutku kreirate frizuru koju želite. Izdržljive ploče obezbeđuju i ravnomernu raspodelu toplote, koja štiti kosu i štedi vreme prilikom oblikovanja.


BOSCH PEGLE ZA KOSU

Sa Bosch aparatima za uvijanje kose možete da uživate u zdravim, živahnim loknama, u svakom trenutku. U zavisnosti od tipa vaše kose, aparat za uvijanje kose možete da podesite na odgovarajuću temperaturu.  Pored toga, opseg različitih prečnika znači da imate širok izbor opcija za oblikovanje kose.

Besplatna isporuka

Za kupovinu preko 5.000 dinara besplatna isporuka.
Pročitajte više

Do 12 rata bez kamate

Banca Intesa i svetske priznate kreditne kartice.
Pročitajte

Blog

Bosch grejalice koje štede struju
Pročitajte

Loyalty Card

Pravilnik o uslovima korišćenja loyalty card Studio S&M
Pročitajte