Studio SM

Frižideri i zamrzivači

Frižideri i zamrzivači

Najbolja tehnologija Bosch kompanije


Zdrava dijeta počinje sa kupovinom hrane, a završava se kada spremite tu hranu. U međuvremenu, važno je sačuvati dragocene vitamine i nutrijente. Naša HydroFresh tehnologija čuva voće i povrće sveže i do dva puta duže. To je odlično za životnu sredinu, jer samim tim ima manje otpada.

Kako hrana miriše u Bosch frižideru


Bosch frižideri sa zamrzivačem ne samo da čine svakodnevicu ukusnijom, već je i olakšavaju: Pregledne police, prostrane fioke i genijalne pregrade omogućavaju vam da uvek znate koju hranu imate u frižideru. Pored toga, posude i police klize lagano prema vama uz pomoć teleskopskih vođica, što čini odlaganje i vađenje hrane iz frižidera dečijom igrom. A zahvaljujući savršenom osvetljenju, uvek imate jasan pregled sve vaše hrane.

Bosch frižideri imaju najnoviju tehnologiju hlađenja.

Kada mislite o hlađenju, samo nastavite da mislite o ukusnim salatama, svežem voću i hladnim pićima. Zato što smo već dobro razmislili o energetski efikasnim tehnologijama, fleksibilnom unutrašnjem prostoru, inovativnim sistemima za čuvanje svežine hrane i jednostavnom odlaganju i vađenju.

No frost tehnologija

Zahvaljujući NoFrost tehnologiji, nikada više nećete morati da odmrzavate zamrzivač: Genijalni sistem cirkulacije vazduha odvodi vlagu iz vazduha izvan zamrzivača u posudu za isparavanje, što pouzdano sprečava formiranje leda. Tako da vam naša inovativna NoFrost tehnologija štedi vreme i napor koji bi trebalo da uložite.

Side by side frižideri

Naši Side by Side frižideri sa zamrzivačem su sve što ste ikada želeli, budući da kombinuju puno prostora za svežu hranu sa visokokvalitetnim dizajnom. Side by Side, firžider i zamrzivač nude mnoštvo funkcija koje ne samo da garantuju da hrana ostaje savršeno sveža. Takođe pružaju i jasan pregled i dovoljno prostora za sve odložene namirnice. A ukoliko želite da pozovete veliki broj gladnih prijatelja i rođaka na klopu, odlučite se za jedan od naših XL (extra-large) frižidera.
Prijavite se za najnovije vesti:
Posetite Studiosm.rs na portalu ShopMania

© 2015 Studio SM. Sva prava zadržana. Web Facrory Salata Recepti