Studio SM

Dodatni pribor

Dodatni pribor

Dodatni pribor za kuhinjske aparate


Mogućnosti su gotovo neograničene: sa specijalnim dodatnim priborom za kuhinjske aparate.

Mi nudimo širok asortiman dodatnog pribora za vaše kuhinjske aparate, kako bi vi mogli slobodno da razuzdate vašu kulinarsku kreativnost. Idealno ste opremljeni za spremanje čak i najsofisticiranijih jela, a sa našim praktičnim dodatnim priborom vi imate pravi alat na dohvat ruke za svaki zadatak, kako bi se obezbedila savršena priprema hrane.

Komplet životnog stila za svačiji ukus.


Sa našim praktičnim kompletima Lifestyle Packages i širokim asortimanom specijalnog dodatnog pribora za kuhinjski aparat MaxxiMUM, svi će biti u mogućnosti da uživaju u svojoj omiljenoj hrani. Ukusna jela od povrća su zagarantovana uz komplet "VeggieLove" Lifestyle Package, koji uključuje umetak za sečenje sa stalnim dotokom hrane, dvostrani disk za sečenje i rendanje, sekač za azijsko povrće i mnogo drugog pribora. Komplet "VitalEmotion" Lifestyle Package sa mlinom za mlevenje zrnevlja i multi-mikser je savršen za sve one koji vole pečenje. Vašem kuhinjskom aparatu MaxxiMUM možete dodati i komplete "PastaPassion" Lifestyle Packages za pripremu ražličitih vrsta testenine, kao i "HuntingAdventure" za sve ljubitelje mesa. Komplet "TastyMoments" Lifestyle Package sa multi-seckom je takođe savršen za odlaganje i nošenje vaše hrane.

Vaš kuhinjski aparat može više: sa našim asortimanom standardnog dodatnog pribora.


Sa našim raznovrsnim standarnim dodatnim priborom, Bosch kuhinjski aparati mogu stvarno da prikažu svoj pun potencijal. Na primer, za MaxxiMUM, profesionalna mutilica od metala pravi lagane i vazdušaste  puslice ili savršen šlag.  "Absolute Beater" sa premazom od silikona se može koristiti duž zida posude, tako da smese za torte, šlag, žumance i sosevi ne ostaju na stranama. A sa našom kukom za mešanje, kobinovanje čak i težih smesa, poput kvasca, hleba i testa za rezance, je jednostavno dečja igra. Gusti napici, zamrznuto voće, vrele supe ili ledeno hladna pića: Thermosafe blender sa staklenim bokalom je talentovan i svestran aparat kada se radi o pravljenju kulinarskih poslastica.
Prijavite se za najnovije vesti:
Posetite Studiosm.rs na portalu ShopMania

© 2015 Studio SM. Sva prava zadržana. Web Facrory Salata Recepti