Bosch blender -Do 5 puta više vitamina C nakon 24 časa.


Bosch blender je savršen kuhinjski aparat za zdrav životni stil.

Uživajte u izvrsnim gustim napicima sa 100% ukusa, do 5 puta više vitamina C, koji ostaju sveži bar 2 puta duže. Mućenje sastojaka pod vakumom znači mućenje uz minimalnu oksidaciju što za rezultat ima glatku teksturu sa manje mehurića, manje odvojenih slojeva i više prirodnih boja u poređenju sa običnim mućenjem.

Svedite oksidaciju na minimum. Uživajte u maksimalnom ukusu. Uživajte u maksimalnoj svežini.

Do 5 puta više vitamina C nakon 24 časa.

Vakum se kreira pomoću moćne vakuumske pumpe od 75 kpa. Sastojci se tako mute uz minimalnu oksidaciju. Rezultat je duže očuvanje vitamina C i ostalih vitamina osetljivih na oksidaciju. Gusti napici mućeni pod vakumom zadržavaju do 5 puta više vitamina C nakon 24 časa u poređenju sa običnim mućenjem bez vakuma.

Najlakši način je da svoje guste napitake čuvate u boci ToGo. Pripremite gusti napitak uveče i uživajte u njemu za doručak!

Vakuumska boca za poneti i kutije za skladištenje

Svežina koja traje do 2 puta duže.

Vakuumirajte svoj napitak u ToGo boci i uživajte kasnije u svom gustom napitku. U vakuumskim kutijama za skladištenje sa funkcijom podešavanja datuma možete vakuumirati i skladištiti bilo koje namirnice, kao što su sveže voće i povrće. Ako se čuva u vakuumu, u frižideru, hrana ostaje sveža do 2 puta duže nego bez vakuuma.


Besplatna isporuka

Za kupovinu preko 5.000 dinara besplatna isporuka.
Pročitajte više

Do 12 rata bez kamate

Banca Intesa i svetske priznate kreditne kartice.
Pročitajte

Blog

Bosch grejalice koje štede struju
Pročitajte

Loyalty Card

Pravilnik o uslovima korišćenja loyalty card Studio S&M
Pročitajte