Bosch ugradna ploča sa integrisanim aspiratorom PXX 821D66E

PXX 821D66E
Bosch ugradna ploča sa integrisanim aspiratorom PXX 821D66E
Bosch ugradna ploča sa integrisanim aspiratorom PXX 821D66E
Akcija

Cena
proizvoda:

310.490,00 RSD

248.392,00 RSD

cena je sa uračunatim PDV-om
Rata bez kamate od: 25.874,17
Ubaci u korpu

Proizvod nije dostupan.
Molimo Vas, pozovite nas na broj telefona:
011/2688-066 ili 011/3610-401


  • Ugrađeni element za ventilaciju: upija paru i mirise već na samom početku kuvanja.
  • DirectSelect Premium: interfejs na dodir koji je pregledan i lak za upotrebu.
  • FlexInduction prilagodljiva indukciona ploča: veća prilagodljivost vaše ploče za kuvanje za velike šerpe i tiganje.
  • PerfectCook: sprečava prekomerno kuvanje i ključanje preciznom regulacijom temperature kuvanja.
  • PerfectFry funkcija za savršeno prženje: kažite zbogom zagoreloj hrani.

Bosch ugradna ploča sa integrisanim aspiratorom PXX 821D66E

2 FlexInduction zone: koristite posuđe bilo kog oblika ili veličine bilo gde u okviru zone duge 40 cm.
Prednji levi: 200, 240 mm, 2.2 kW (maks. snaga 3.7 kW)
Zadnji levi: 200, 240 mm, 2.2 kW (maks. snaga 3.7 kW).
Zadnji desni: 200, 240 mm, 2.2 kW (maks. snaga 3.7 kW).
Prednji desni: 200, 240 mm, 2.2 kW (maks. snaga 3.7 kW)
DirectSelect Premium: direktan, jednostavan izbor željene zone za kuvanje, jačine i dodatnih funkcija: direktno upravljajte snagom na izuzetno velikoj osvetljenoj traci osetljivoj na dodir (nevidljiva kada je isključena).
17 stepena: precizno prilagođavajte toplotu pomoću 17 nivoa snage (9 glavnih nivoa i 8 srednjih nivoa).
Zona za održavanje toplote: održavajte jela toplim na unapred podešenom niskom nivou snage.
Elektronski programski sat sa funkcijom isključivanja i podsetnikom za svaku ploču za kuvanje
: isključuje zonu za kuvanje po isteku podešenog vremena (npr. za kuvana jaja).
Elektronski programski sat
: alarm se oglašava po isteku podešenog vremena (npr. za testenine).
Merač vremena kuvanja
: pokazuje koliko je vremena prošlo od pokretanja merača vremena (npr. za krompir).
PowerBoost funkcija za sve ploče za kuvanje
: voda će brže provreti zahvaljujući 20% više energije nego na najvišem standardnom nivou.
PanBoost - PowerBoost funkcija za tiganj: zagrejte šerpe brže nego na najvišem standardnom nivou, istovremeno štiteći premaz posude.
Zone za kuvanje automatski će se spojiti ili odvojiti na osnovu oblika i veličine posude za posuđe.
MoveMode (3 nivoa): povećajte ili smanjite nivo snage jednostavnim pomeranjem šerpe unapred ili unazad.
Automatski prenos podešavanja: kada premeštate šerpu na drugu zonu za kuvanje, prenesite sva prethodna podešavanja na novu zonu pritiskom na dugme.
QuickStart funkcija: prilikom uključivanja, ploča za kuvanje automatski bira zonu za kuvanje na kojoj se nalazi posuđe (postavljeno u isključenom režimu).
ReStart funkcija: u slučaju nenamernog isključivanja, vratite sva prethodna podešavanja ponovnim uključivanjem ploče za kuvanje u roku od 4 sekunde.
PerfectCook senzor: sprečava prekomerno kuvanje i ključanje preciznom regulacijom temperature kuvanja: sprečava da jelo iz šerpi prekipi pomoću automatske regulacije temperature putem senzora povezanog sa šerpom.
PerfectFry senzor: sprečava zagorevanje automatskom regulacijom temperature pomoću ugrađenog senzora.
Home Connect (samo u zemljama u kojima je usluga Home Connect dostupna): proverite da li je ploča za kuvanje isključena čak i kada niste kod kuće i pronađite recepte ili dodatne funkcije u aplikaciji Home Connect.
Plosnata ugradnja, Accentline
Digitalni dvostepeni indikator preostale toplote za svaku ploču za kuvanje: ukazuje na to koje su zone za kuvanje još uvek vruće ili tople.
Sigurnosna brava koja štiti decu: sprečava nenamerno aktiviranje ploče za kuvanje.
Zaštita od brisanja: obrišite tečnosti koje su prekipele bez nenamerne promene podešavanja (blokiranje svih dugmadi osetljivih na dodir na 30 sekundi).
Glavni prekidač: isključite sve zone za kuvanje jednostavnim dodirom dugmeta.
Sigurnosno isključivanje: iz bezbednosnih razloga, grejanje se zaustavlja nakon što istekne unapred podešeno vreme bez interakcije (prilagodljivo).
Prikazivanje potrošnje energije: prikazuje potrošnju električne energije u poslednjem procesu kuvanja.
Dimenzije aparata (VxŠxD mm): 227 x 792 x 512
Potrebna veličina niše za ugradnju (VxŠxD mm): 227 x 796  x 516
Min. debljina pulta: 16 mm
Priključna snaga: 7.4 kW
PowerManagement funkcija: ograničite maksimalnu snagu ukoliko je to potrebno (u zavisnosti od zaštitnog osigurača na električnim instalacijama).
Za ugradnju u kamene, granitne ili sintetičke radne ploče. Ostali materijali za radne ploče zahtevaju proveru prikladnosti kod proizvođača radne ploče.
Indukciona ploča za kuvanje sa potpuno ugradnim „downdraft” ekstraktorom visokih performansi.
Za konfiguracije za odvod vazduha putem cevi ili odvod vazduha sa recirkulacijom (uključujući diferencirane softverske režime). Uz ploču za kuvanje isporučuje se dodatni pribor za recirkulaciju bez cevi, uključujući ova četiri filtera za neprijante mirise cleanAir i teleskopski klizač. Dostupan je dodatni pribor i za druge opcije ugradnje, detalji su navedeni u napomenama o planiranju.
Ispunjavajući estetske kriterijume, ulaz za vazduh ugrađen je u potpunosti u ravni sa pločom, a sistem poseduje pokretni element od staklokeramike koji je otporan na toplotu, za slobodno kretanje i postavljanje posuđa.
Sistem za ventilaciju sa 17 elektronski kontrolisanih nivoa snage ventilatora i 2 pojačana/intenzivna nivoa snage ventilatora (sa automatskim vraćanjem) putem DirectSelect Premium: direktan, jednostavan izbor željene zone za kuvanje, jačine i dodatnih funkcijakorisničkog interfejsa osetljivog na dodir. Pametan, potpuno automatski režim sistema za ventilaciju zasnovan na senzorima:
- Automatsko uključivanje sistema za ventilaciju prilikom upotrebe zone za kuvanje. - - Potpuno automatsko podešavanje nivoa snage na bazi senzora i ploče za kuvanje pomoću naprednog algoritma za maksimalnu praktičnost. -- 3 moguća režima osetljivosti algoritma za maksimalnu praktičnost (fokus na smanjenje buke, ujednačenost, pojačanje performansi). - Automatsko odloženo gašenje nakon kuvanja da bi se uklonili ostaci neprijatnog mirisa (na specifičnom nivou za veoma tih rad ventilatora, 12 minuta prilikom odvoda vazduha putem cevi, 30 minuta prilikom odvoda vazduha sa recirkulacijom, može se isključiti ručno). - Ručna kontrola moguća je putem dvostrukogDirectSelect Premium: direktan, jednostavan izbor željene zone za kuvanje, jačine i dodatnih funkcija.
- Automatsko uključivanje sistema za ventilaciju prilikom upotrebe zone za kuvanje.
- Potpuno automatsko podešavanje nivoa snage na bazi senzora i ploče za kuvanje pomoću naprednog algoritma za maksimalnu praktičnost.
- 3 moguća režima osetljivosti algoritma za maksimalnu praktičnost (fokus na smanjenje buke, ujednačenost, pojačanje performansi.
- Automatsko odloženo gašenje nakon kuvanja da bi se uklonili ostaci neprijatnog mirisa (na specifičnom nivou za veoma tih rad ventilatora, 12 minuta prilikom odvoda vazduha putem cevi, 30 minuta prilikom odvoda vazduha sa recirkulacijom, može se isključiti ručno).
- Ručna kontrola moguća je putem dvostrukog DirectSelect Premium: direktan, jednostavan izbor željene zone za kuvanje, jačine i dodatnih funkcija interfejsa.
Visoke performanse, tih ventilator baziran na energetski efikasnoj tehnologiji bez četkica. Visoke stope odvoda vazduha pri veoma niskom nivou buke uz prijatne frekvencije zvukova koji se stvaraju u psihoakustički i aerodinamički optimizovanoj unutrašnjosti sa zatvorenim, skrivenim ventilatorom. Visoka otpornost na pad pritiska čak i kod dužih i složenijih sistema cevi.
Filter za masnoću i jedinica za prikupljanje tečnosti lako se uklanjaju i jednostavno čiste:
- Praktično uklanjanje jedinice jednom rukom pomoću pokretne staklokeramičke drške. - Veliki ugradni filteri za masnoću od nerđajućeg čelika visokih performansi sa 12 slojeva za filtriranje i jednim crnim gornjim slojem za bolju estetsku usaglašenost. Efikasnost u filtriranju masnoća iznosi94. 
- Svi delovi jedinice jednostavno se čiste, otporni su na toplotu i mogu se prati u mašini za pranje sudova. - (Gornja) jedinica za prikupljanje tečnosti kapaciteta 200 ml služi za prikupljanje tečnosti koja se slučajno prosipa ili kondenzacije koja se stvara prilikom kuvanja. - Snažan sistem za odvod tečnosti koja se prosipa, a premašuje 200 ml. - Bezbednosni odeljak za prikupljanje tečnosti sa dodatnih 700 ml kapaciteta za malo ozbiljnije neočekivane situacije. Može se prati u mašini za pranje sudova. Jednostavan pristup i lako uklanjanje sa donje strane. - Ukupan kapacitet za prikupljanje tečnosti iznosi 900ml (200ml + 700ml). - Vodonepropusni sistem ventilatora.
- Praktično uklanjanje jedinice jednom rukom pomoću staklokeramičke drške.
- Veliki ugradni filteri za masnoću od nerđajućeg čelika visokih performansi sa 12 slojeva za filtriranje i jednim crnim gornjim slojem za bolju estetsku usaglašenost. Efikasnost u filtriranju masnoća iznosi 94.
-Svi delovi jedinice jednostavno se čiste, otporni su na toplotu i mogu se prati u mašini za pranje sudova.
- (Gornja) jedinica za prikupljanje tečnosti kapaciteta 200 ml služi za prikupljanje tečnosti koja se slučajno prosipa ili kondenzacije koja se stvara prilikom kuvanja.
- Snažan sistem za odvod tečnosti koja se prosipa, a premašuje 200 ml.
-Bezbednosni odeljak za prikupljanje tečnosti sa dodatnih 700 ml kapaciteta za malo ozbiljnije neočekivane situacije. Može se prati u mašini za pranje sudova. Jednostavan pristup i lako uklanjanje sa donje strane.
-Ukupan kapacitet za prikupljanje tečnosti iznosi 900 ml (200 ml + 700 ml).
- Vodonepropusni sistem ventilatora.
Performanse sistema za ventilaciju:
- Performanse odvoda vazduha u konfiguraciji za odvod vazduha putem cevi (u skladu sa standardom EN 61591): min. pri postavci za normalan rad154 , maks. pri postavci za normalan rad 500, maks. pri postavci za pojačan/intenzivan rad 622.
- Performanse odvoda vazduha u konfiguraciji za odvod vazduha sa recirkulacijom (u skladu sa standardom EN 61591): min. pri postavci za normalan rad132 , maks. pri postavci za normalan rad 499 , maks. pri postavci za pojačan/intenzivan rad 615.
- Nivo zvučne snage u konfiguraciji za odvod vazduha putem cevi (nivo zvučne snage u skladu sa standardom EN 60704-3): min. pri postavci za normalan rad42 re 1 pW, maks. pri postavci za normalan rad 69 re 1 pW, maks. pri postavci za pojačan/intenzivan rad 74re 1 pW.
- Nivo zvučne snage u konfiguraciji za odvod vazduha sa recirkulacijom (nivo zvučne snage u skladu sa standardom EN 60704-3): min. pri postavci za normalan rad41 re 1 pW, maks. pri postavci za normalan rad 68 re 1 pW, maks. pri postavci za pojačan/intenzivan rad 72re 1 pW.
- Efikasnost filtera za masnoću (u skladu sa standardom EN 61591) iznosi94.
Svi podaci o performansama su preliminarni i zasnovani su na najnovijim rezultatima testiranja naprednih prototipova i biće ažurirani rezultatima testiranja finalnih proizvoda.
- Performanse odvoda vazduha u konfiguraciji za odvod vazduha putem cevi (u skladu sa standardom EN 61591): min. pri postavci za normalan rad 154 , maks. pri postavci za normalan rad 500 , maks. pri postavci za pojačan/intenzivan rad 622 .
- Performanse odvoda vazduha u konfiguraciji za odvod vazduha sa recirkulacijom (u skladu sa standardom EN 61591): min. pri postavci za normalan rad 132 , maks. pri postavci za normalan rad 499 , maks. pri postavci za pojačan/intenzivan rad 615.
- Nivo zvučne snage u konfiguraciji za odvod vazduha putem cevi (nivo zvučne snage u skladu sa standardom EN 60704-3): min. pri postavci za normalan rad 42  re 1 pW, maks. pri postavci za normalan rad 69  re 1 pW, maks. pri postavci za pojačan/intenzivan rad 74  re 1 pW.
- Nivo zvučne snage u konfiguraciji za odvod vazduha sa recirkulacijom (nivo zvučne snage u skladu sa standardom EN 60704-3): min. pri postavci za normalan rad 41  re 1 pW, maks. pri postavci za normalan rad 68  re 1 pW, maks. pri postavci za pojačan/intenzivan rad 72  re 1 pW.
-Efikasnost filtera za masnoću (u skladu sa standardom EN 61591) iznosi 94.
Podaci o potrošnji energije i energetskoj efikasnosti (u skladu sa Uredbom (EU) br. 65/2014):
- Klasa energetske efikasnosti:B(u rasponu klasa energetske efikasnosti od A+++ do D).
- Klasa efikasnosti kretanja fluida:A.   
- Prosečna potrošnja energije:57godišnje.
- Klasa efikasnosti filtriranja masnoće:B.
- Minimalna i maksimalna jačina buke pri postavci za normalan rad:42 & 69 .
- Klasa energetske efikasnosti: B (u rasponu klasa energetske efikasnosti od A+++ do D).
- Klasa efikasnosti kretanja fluida: A .
- Prosečna potrošnja energije/godišnje: 57 .
- Klasa efikasnosti filtriranja masnoće: B .
- Minimalna i maksimalna jačina buke pri postavci za normalan rad: 42  & 69 .
2 x 2 kompleta direktno ugradnih cleanAir filtera protiv neprijatnih mirisa visokih performansi (u konfiguraciji za recirkulaciju).
- Optimizovano smanjenje neprijatnih mirisa prilikom pripreme namirnica sa složenim molekulima neprijatnog mirisa (npr. riba). - Velika površina filtera sa visokim performansama u pogledu smanjenja neprijatnih mirisa. - Radni vek od 360 sati prilikom kuvanja (neregenerativan). - Filteri za smanjenje buke uz optimizovanu psihoakustiku. - Jednostavan pristup i lako uklanjanje sa gornje strane. - Prikaz zasićenosti cleanAir filtera protiv neprijatnih mirisa putem obaveštenja na korisničkom interfejsu i putem aplikacije Home Connect koja poseduje praktičnu opciju za ponovnu narudžbinu dopunskih filtera (komplet dopunskih cleanAir filtera HEZ9VRCR0).   Za konfiguraciju za odvod vazduha putem cevi: 2 x 2 kompleta direktno ugradnih akustičkih filtera za smanjenje buke sa visokim performansama za značajno smanjenje buke i znatno poboljšanje psihoakustike.
-Optimizovano smanjenje neprijatnih mirisa prilikom pripreme namirnica sa složenim molekulima neprijatnog mirisa (npr. riba).
- Velika površina filtera sa visokim performansama u pogledu smanjenja neprijatnih mirisa.
- Radni vek od 360 sati prilikom kuvanja (neregenerativan).
- Filteri za smanjenje buke uz optimizovanu psihoakustiku
- Jednostavan pristup i lako uklanjanje sa gornje strane.
- Prikaz zasićenosti cleanAir filtera protiv neprijatnih mirisa putem obaveštenja na korisničkom interfejsu i putem aplikacije Home Connect koja poseduje praktičnu opciju za ponovnu narudžbinu dopunskih filtera (komplet dopunskih cleanAir filtera HEZ9VRCR0).
Za konfiguraciju za odvod vazduha putem cevi: 2 x 2 kompleta direktno ugradnih akustičkih filtera za smanjenje buke sa visokim performansama za značajno smanjenje buke i znatno poboljšanje psihoakustike.
Pogodan za instalacije sa cevi za odvod vazduha ili instalacije za recirkulaciju u 4 različite opcije (bez cevi, recirkulacija delimično i potpuno putem cevi ili odvod putem cevi). Uz ploču za kuvanje isporučuje se dodatni pribor za recirkulaciju bez cevi, uključujući ova četiri filtera za neprijante mirise cleanAir i teleskopski klizač. Isporučen dodatni pribor omogućava laku i brzu montažu na svim radnim površinama dubine ≥60 cm. Za druge vrste ugradnje preporučuje se jedan od sledećih kompleta dodatnog pribora:
- HEZ9VDKR1 za recirkulaciju delimično putem cevi u radnim pločama dubine ≥60 cm, ako je maksimalna visina radne ploče 960 mm. HEZ9VDKR0 za recirkulaciju delimično putem cevi u radnim pločama dubine ≥70 cm, ako je maksimalna visina radne ploče 960 mm.
- HEZ9VDKE1 kao osnovni komplet za odvod putem cevi u radnim pločama dubine ≥60 cm.
Na raspolaganju je različit dodatni pribor za cevi za dovršetak odvoda potpuno putem cevi ili za bilo koje drugo individualno planiranje recirkulacije.
Predlozi za prostorno planiranje:
- Montaža je moguća u vidu ostrvskih i zidnih konfiguracija.
- Proizvod je testiran metodom igličastog plamena (u skladu sa standardom IEC 60695-11-5) I spada u V2 klasu zapaljivosti (u skladu sa standardom UL94).
- Maksimalna dubina do koje se uređaj može spustiti ispod stakla iznosi 223 mm za uređaje koji se montiraju sa gornje strane i 227 mm za uređaje koji se montiraju u ravni.
- Uređaj mora biti lako dostupan sa donje strane (npr. zbog pristupa nižem bezbednosnom odeljku za prikupljanje tečnosti).
- Ispod ploče za kuvanje sa ugrađenim „ downdraft” sistemom za ventilaciju nije neophodno da postoji izdignut pod. Fioke i/ili police podnog kuhinjskog elementa moraju biti uklonive. Zadnji panel podnog kuhinjskog elementa ne mora biti uklonjen - potreban je samo izrez za izlazni otvor za vazduh (dimenzije i položaj izreza možete preuzeti iz uputstva za montažu).
- Instalacija sa recirkulacijom bez cevi zahteva vertikalni otvor od najmanje 25 mm iza zadnjeg panela elementa. Za idealne performanse preporučuje se otvor od 50 mm.
- Minimalna debljina radne površine za uređaje koji se montiraju sa gornje strane u istom nivou pomoću standardnog sistema za montažu iznosi 16 mm. Montaža na tanjim radnim površinama takođe je moguća pomoću rezervnog dela: artikal 626792.
- Ukupna težina uređaja je 26 kg - nosivost i stabilnost, naročito u slučaju veoma tankih radnih površina, mora biti podržana odgovarajućim podkonstrukcijama. Ukupna težina uređaja i specifikacije u pogledu strukturalne celovitosti koje navodi proizvođač radne površine moraju biti uzete u obzir.
- Za montažu odvoda vazduha za recirkulaciju delimično putem cevi i bez cevi, otvor za povratni protok vazduha veličine ≥400 cm2 mora da se nalazi u oblasti podnožja kuhinjskog elementa. Otvor se može realizovati preko izlaznih rešetki, lameliranih rešetki ili blago skraćenog podnožja kuhinjskog elementa u zavisnosti od asortimana proizvođača kuhinjskih elemenata.
- Izlaznom otvoru za vazduh sa zadnje strane uređaja direktno se može pristupiti elementom muškog ruba ravne cevi (DN 150).
- Ventilator otporan na pad pritiska omogućava duži i složeniji sistem cevi do 8 m sa tri luka od 90°, dok zadržava dovoljno performansi.
-Prilikom montaže ploče sa integrisanim aspiratorom za odvod vazduha putem cevi i kamina sa dimnjakom, napajanje uređaja zahteva odgovarajući bezbednosni prekidač. To nije potrebno za konfiguracije za odvod vazduha sa recirkulacijom
-  Za konfiguraciju za odvod vazduha putem cevi potrebno je montirati nepovratnu klapnu (ili zaštitnik od povratnog toka) sa maksimalnim pritiskom otvaranja od 65 Pa.

Trudimo se da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci apsolutno ispravni.
Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.

Besplatna isporuka

Za kupovinu preko 5.000 dinara besplatna isporuka.
Pročitajte više

Do 12 rata bez kamate

Banca Intesa i svetske priznate kreditne kartice.
Pročitajte

Blog

Bosch grejalice koje štede struju
Pročitajte

Loyalty Card

Pravilnik o uslovima korišćenja loyalty card Studio S&M
Pročitajte