Bosch pegle: Snaga, praktičnost i bezbednost

Čvrtse, otporne na grebanje, lako klize tako da se Bosch pegle savršeno nose sa svakodnevnim zahtevima. To znači da ih je naročito lako čistiti i da su veoma nežne prema osetljivoj tkanini.


Bosch pegle su posebno lagane i bezbedne za rukovanje. Funkcija prskanja čini veš koji peglate vlažnim jednostavnim pritiskom na dugme. Uzak vrh pegle omogućava lako peglanje čak i najzahtevnijih delova veša.

Naše pegle su izrađene od visokokvalitetnih materijala i poseduju mnogo tehnoloških inovacija, a sve kako bi kućni poslovi bili lakši.


DripStop: bez rizika od tragova vode.
Funkcija DripStop je ugrađena kontrola u pegli koja nezavisno kontroliše temperaturu toka vode. To sprečava kapljice vode i ružne tragove vode na tkanini. Uostalom, ne postoji ništa nezgodnije nego staviti haljinu nazad u korpu za veš, umesto da bude na gomili ispeglanog veša. DripStop radi čak i na niskim temperaturama.

PalladiumGlissée: za bolje klizanje.

Specijalna grejna ploča sa svojim 3-faznim dizajnom garantuje idealnu distribuciju pare i maksimalno klizanje. Tehnologija trostruke zone peglanja obuhvata vlaženje, sušenje i glatkost. Ovaj proces peglanja, zajedno sa sofisticiranim rasporedom parnih kanala čini ovaj kućni posao značajno udobnijim i manje stresnim.

Besplatna isporuka

Za kupovinu preko 5.000 dinara besplatna isporuka.
Pročitajte više

Do 12 rata bez kamate

Banca Intesa i svetske priznate kreditne kartice.
Pročitajte

Blog

Bosch grejalice koje štede struju
Pročitajte

Loyalty Card

Pravilnik o uslovima korišćenja loyalty card Studio S&M
Pročitajte