Bosch grejalice- za Instant toplotu u Vašem stanu

Zima je godišnje doba koje budi najslađe emocije. Mnogima je sinonim za romantiku uživanje u toplom domu dok sneg neumorno pada a mraz  ljubomorno planira da zadrži baš sve u krevetu. „Lenji dani“ nam organizam pune energijom i daju nam volju da svoje poslovne bolje i produktivnije završavamo, zato je važno da prostor u kom živimo učinimo pravim domom.

Temperatura je jedan od osnovih preduslova za sreću. Topao dom osim što je metafora za sigurno mesto, znači i dom sa temperaturom koja je idealna za uživanje i rad.

Bosch konvertorske grejalice karakteriše stepen korisnosti od 99 odsto.

Dizajnirane su tako da se uklapaju u različite enterijere, a lako se montiraju na zid tako da vam neće oduzimati dragoceni prostor. Mnogi izbegavaju grejalice zbog toga što suše vazduh i podižu prašinu.

Bosch konvertorske grejalice funkcionišu tako što vazduh prirodno cirkuliše a Al grejač X garantije da nema  podizanja prašine i sušenja vazduha

U režimu rada potpuno su nečujne, imaju zaštitu od pregrevanja a  na računu  za struju su neprimetne jer se nalaze u A klasi potrošača električne energije.

Besplatna isporuka

Za kupovinu preko 5.000 dinara besplatna isporuka.
Pročitajte više

Do 12 rata bez kamate

Banca Intesa i svetske priznate kreditne kartice.
Pročitajte

Blog

Bosch grejalice koje štede struju
Pročitajte

Loyalty Card

Pravilnik o uslovima korišćenja loyalty card Studio S&M
Pročitajte