Bosch grejalice koje štede struju

Iako nam se čini da je rano da razmišljamo o načinu na koji ćemo se grejati tokom zime, jesen nam neminovno stiže a samim tim i niže temperature. Zato je sada idealan trenutak da razmotrimo koja opcija je najisplativija za grejanje.

Bosch konvertorske grejalice

Jednostavne za korišćenje sa visokim stepenom efikasnosti Bosch konvertorske grejalice zadovoljavaju potrebe i najzajtevnijih mušterija.

Bosch konvertorske grejalice ne podižu prašinu i ne suše vazduh,sa prirodnom crikulacijom vazduha. One su potpuno nečujne, pa će vam biti odličan cimer-tih i uredan.

Bosch grejalice imaju termostat za određivanje i automatsko održavanje temperature, pa ih bez brige možete ostaviti da rade tokom čitave noći. Sigurnosni termostat je još garancija i osiguranje kojima Bosch grejalice raspolažu.

Veoma su atraktivnog ali i jednostavnog dizajna, pa se odlično uklapaju u svaki enterijer.

Bosch grejalice štede struju

Bosch grejalice su grejalice visoke efikasnosti. One će prostoriju ugrejati besprekorno, a nećete ih osetiti na računima za struju.

Podni nosač

Jednostavno se montiraju na zid i na taj način štede prostor. Ipak, ukoliko želite možete ih postaviti i na podne nosače.

Besplatna isporuka

Za kupovinu preko 5.000 dinara besplatna isporuka.
Pročitajte više

Do 12 rata bez kamate

Banca Intesa i svetske priznate kreditne kartice.
Pročitajte

Blog

Bosch grejalice koje štede struju
Pročitajte

Loyalty Card

Pravilnik o uslovima korišćenja loyalty card Studio S&M
Pročitajte