BOSCH BLENDERI: Za zdrave i sveže napitke, ukusne supe i koktele

Voće i povrće se preporučuje u svakodnevnoj ishrani jer bogato vitaminima, mineralima i dijetetskim vlaknima. Takođe, siromašno je kalorijama pa je odlično i za osobe koje su na dijetama. Prelazak iz jednog u drugo godišnje doba je vreme kada je organizmu potrebna dodatna energija, zato se savetuje da svaki dan započnete jednom "bombom" zdravlja.

Bosch blenderi su pravi pomoćnici u kuhnji i saveznici dobrog zdravlja. Uz pomoć njih možete pripremiti ukusne supe, zdrave i sveže guste napitke ili koktele. Sve to je moguće zahvaljujući snažnim motorima, preciznim sečivima od nerđajućeg čelika i visokokvalitetnim staklenim posudama ili plastičnim bokalima koji ne sadrže BPA (Hemikalija koja se dodaje u mnoge komercijalne proizvode, uključujući posude za hranu i higijenske proizvode).

Smoothie od povrća je neosporno zdrav ali ukus mu je često, priznajemo, ne tako prijatan. Zato se poslužite trikom. U smoothie od povrća dodajte malo voća, obojiće ukus.


Kako pripremiti smoothie  u Bosch blenderu

Iseckajte sastojke krupno i ubacite i blender. Važno je da znate da se ništa ne ljušti.

Sve sastojke stavite u blender seckane krupno. Kao začin dodajte đumbir koji je pravo blago prirode i tek malo vode. Važno je da se napravi gusta smesa koju je najbolje da konzumirate odmah.Besplatna isporuka

Za kupovinu preko 5.000 dinara besplatna isporuka.
Pročitajte više

Do 12 rata bez kamate

Banca Intesa i svetske priznate kreditne kartice.
Pročitajte

Blog

Bosch grejalice koje štede struju
Pročitajte

Loyalty Card

Pravilnik o uslovima korišćenja loyalty card Studio S&M
Pročitajte