Studio SM

Aspiratori

Aspiratori

Bosch aspiratori

Svi Bosch aspiratori imaju mogućnost odvoda ili cirkulacije vazduha uz maksimalnu efikasnost uklanjanja masnih čestica i neprijatnih mirisa. Novi EcoDrive motori omogućavaju uštedu do 80 posto električne energije uz desetogodišnju garanciju.

Bosch zidni aspiratori

Lepo se uklapaju u kuhinjske elemente, jer im je dizajn prefinjen i moderan. Prave se u različitim veličinama pa su odlično rešenje za svaku kuhinju i svaki zahtev.

Potpuno neprimetni aspiratori


Aspiratori koji se ugrađuju u viseći element i izvlače po potrebi, za one koji ne vole da se zamaraju nepotrebnim detaljima.
Još jedna prednost Bosch aspiratora je da su potpuno otporni na rđu.

Zidni aspiratori se obično montiraju iznad ploče za kuvanje, na zid između visećih elemenata. Ovaj tip aspiratora se lepo uklapa u liniju vaših kuhinjskih elemenata dok obezbeđuje efikasnu ventilaciju koju ćete jedva videti – ali ćete primetiti neverovatan efekat.


Moderno remek delo za kuhinju

Naši aspiratori su specijalno razvijeni za upotrebu iznad vašeg kuhinjskog ostrva i slobodno vise sa plafona iznad njega. Zahvaljujući širokom izboru klasičnog dizajna i raznih veličina, ostrvski aspiratori nude idealno rešenje za svaku kuhinju i svaki zahtev.
Prijavite se za najnovije vesti:
Posetite Studiosm.rs na portalu ShopMania

© 2015 Studio SM. Sva prava zadržana. Web Facrory Salata Recepti